• Imobiliare Campulung - Vanzari, inchirieri case Arges

Oferte de spații comerciale, de depozitare sau de birouri din Municipiul Pitești

01 (2).jpg

           Cele mai reprezentative ramuri ale economiei la nivelul zonei Municipiului Pitești sunt industria auto, prelucrătoare de componente auto și petrolieră. Însă din Pitești au pornit afaceri din industria alimentară sau cea a comerțului de produse farmaceutice, fiind un important centru antreprenorial din sudul României. Dar spiritul antreprenorial nu se poate dezvolta fără prezența de spații, fie ele comerciale, de depozitare sau industrial sau chiar de birouri. Un oraș cu spații de închiriat încurajează foarte mult dezvoltarea afacerilor, iar multitudinea de oferte de spații comerciale, logistice sau industriale și de birouri de pe piața imobiliară a orașului, nu poate decât arăta gradul de dezvoltare economic al orașului.
             Piteștiul este și orașul din care a pornit micul lanț de supermarketuri Pic, intrat între timp în faliment după arestarea patronului său, fiind un oraș care este foarte familiarizat cu spațiile comerciale moderne. În privința spațiilor comerciale, Municipiul Pitești se prezintă chiar foarte bine, acestea fiind în abundență, fie că e vorba de spații pretabile pentru localuri sau pentru magazine. De exemplu, un spațiu comercial ultracentral, cu vad comercial extrem de bun se închirează contra sumei de 1500 de euro pe lună. Spațiul are o suprafață utilă de 150 de metri pătrați, are vitrină cu 2 laturi și este pretabil pentru show room, sală de jocuri, servicii medicale, magazine, birouri sau cafe bar de zi.
             În privința depozitelor, Municipiul Pitești ar putea sta chiar mai bine, mai ales că este situat lângă autostradă, fapt ce îi dă un potențial mult mai mare în materie de depozite mari. Totuși un spațiu de depozitare, prezentare, producție sau prestări servicii din interiorul orașului, în apropierea Universității de Stat din Pitești se închirează cu prețul de 4 euro/metru pătrat/lună, preț ce nu include TVA. Spațiul are o suprafață utilă de 264 de metri pătrați, din care 32 de metri pătrați reprezintă un birou, iar acesta dispune de pardoseală elicopterizată, grup sanitar propriu, centrală proprie cu contor separate, tensiune de 220 V/380 V cu contor separat, iluminatul și prizele pot fi montate în funcție de necesitățile chiriașului și există și o parcare în fața imobilului. Accesul se face prin ușa automatizată de garaj 3 x 3 m, dar se poate monta și o ușă pietonală sau amenaja biroul.
             Piteștiul nu dispune de prea multe clădiri de birouri, deoarece economia locală nu este prea concentrată pe sectorul IT, outsourcing sau servicii, nefiind foarte multe locuri de muncă în aceste domenii nu e mare nevoie de spații de birouri moderne. De multe birourile moderne din Pitești pot fi întâlnite în clădiri mai vechi. Un spațiu de birouri situat în zona ultracentrală a Piteștiului, poziționat la stradă într-o zonă cu trafic pietonal, se închirează cu prețul de 1200 de euro negociabil. Spațiul are o suprafață de 400 de metri pătrați, este compartimentat în 8 camere, mansardă, 3 holuri și grup sanitar și dispune de finisaje de înaltă calitate, central termică proprie și geamuri termopan. Este pretabil pentru cabinet avocet, notar, firmă de contabilitate etc.

Sursa foto: ziarexclusiv.info

26.09.2019

Cele mai noi articole